Jura Z10 (Aluminium Black)

Nettó ár: 748024 Ft

ÁFA: 201966 Ft

Bruttó ár: 949990 Ft

Világelső: Az úttörő Z10 a P.R.G. hideg és meleg főzött különleges kávékhoz

A svájci mérnöki alkotás remeke, az új Z10 megduplázza a speciális kávék kínálatát. Egy gombnyomással elkészíti a forró italok teljes spektrumát az intenzív espresso-tól a flatwhite-ig. Ez egy teljesen új dimenziót nyit a kávé élvezetében a hideg specialitások bevezetésével. Ez a termékfelismerő őrlőnek (P.R.G.) köszönhető, amely felismeri a választott különlegességet, és azonnal és pontosan ennek megfelelően állítja be az őrlés finomságát.

Ezenkívül a JURA kifejlesztette az úttörő hideg extrakciós folyamatot – ami szó szerint frissítő csúcsinnováció. Ebben a folyamatban a friss víz a le őrölt kávéján nagy nyomás alatt lassan pulzál a hideg víz. Az eredmény egy teljesen új módszer a kávé megtapasztalására – frissítő, energikus és csodálatosan kiegyensúlyozott aromával.

Ez a kiváló prémium kávéfőző dupla sebességű, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel és a kék kristály forgókapcsolóval rendelkezik. A Specialty Selection menünek és a mesterséges intelligenciának köszönhetően kivételesen egyszerű és intuitív a használata. A technológiai kvantumugrást a design is tükrözi. A domború-homorú előlap láthatóan bizonyítja a részletekre való odafigyelést és az abszolút gyártási pontosságot. Kiváló minősége miatt a Z10 kiváló választás.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Az új termékfelismerő daráló (P.R.G.)

Minden szakterület optimális őrlésének biztosítása érdekében a JURA mérnökei kifejlesztették a termékfelismerő darálót (P.R.G.). Az elektronikusan vezérelt nagy teljesítményű daráló másodperc töredéke alatt alkalmazkodik az őrlés előre meghatározott konzisztenciájához – sokkal gyorsabban és gyakrabban, mint manuálisan meg lehetne csinálni. Spektruma a nagyon klasszikusoktól a nagyon durva hosszú specialitásokig terjed. De a kávé szerelmeseinek nem kell aggódniuk, mert a beállítás minden ital elkészítésekor automatikusan megtörténik, és ha úgy tetszik, akkor minden egyes készítmény előtt külön is kiválasztható az Aroma Selection funkcióval.

Hideg kávé specialitás – rendkívül friss

A hideg extrakciós folyamatnak köszönhetően a Z10 eredeti hideg kávé specialitásokat készít. Míg sok hagyományos hideg kávéital többnyire forralt kávéból áll, amelyet aztán lehűtenek, a Z10-ben az extrakció hideg vízzel történik, nagy nyomáson pulzál, és durvábban őrölt kávé. A végeredmény egy természetes, energizáló és frissítő ital, amelyben a kávé gyümölcsös aromáit teljes mértékben élvezheti.

Nyolcadik generációs főzőegység

A főzőegység minden automata kávéfőző legfontosabb része. A Z10-hez a JURA létrehozta a nyolcadik generációs főzőegységet. Egyedülálló 3D-s főzési technológiájával lehetővé teszi a víz egyenletes áramlását az őrölt kávéban több szinten. Ez a legtöbbet hozza ki az aromából, mind forró különlegességekben, mind hideg specialitásoknál.