Jura E4 (Piano Black)

Nettó ár: 236213 Ft

ÁFA: 63777 Ft

Bruttó ár: 299990 Ft

Nagyon könnyen használható

Maximális íz, minimális összetettség. Az előválasztó funkciók lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy meghatározza személyes aromapreferenciáit, így egyetlen gombnyomás elegendő a tökéletes csésze kávé elkészítésére. Nem is lehetne könnyebb.

Forró víz pillanatok alatt

Szeretne egy csésze teát a változatosság kedvéért? Rendben. Egyszerűen fordítsa el a kapcsolót a melegvíz elindításához, és akár 300 ml forró víz is áramlik pillanatok alatt a csészébe.

Harmonikus kialakítás

Az E4 a JURA kávéfőzők jellegzetes dizájnját tükrözi, tiszta vonalakkal és felületek. Maximális precizitással készült, prémium minőséget hangsúlyoz. A színek használata ugyanazt a minimalista megközelítést követi. Míg a gép teljes teste visszafogott Piano Black /Piano White színben pompázik, a krómozott részletek kiemelik, és tökéletesítik a kész kávét.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Igazán fenséges kávé

Az ideális méretű kávéfőző azok számára, akik a lényegre szeretnének koncentrálni: a kávéra.

Az E4 különösen alkalmas feketekávé különlegességek készítésére. A professzionális aromadaráló, a A nyolcadik generációs főzési egység és a 3D főzési folyamat egyaránt hozzájárul a testes aroma létrehozásához. Mindig frissen darálva, nem kapszulázva. Három intenzitási szint közül lehet választani. Az intuitív szimbólummegjelenítés lehetővé teszi a felhasználó számára hogy egyetlen érintéssel válassza ki a kívánt opciót. A funkciók közé tartozik a melegvíz-készítés is.

A jellemzőihez hasonlóan az E4 is a lényeghez nyúlik vissza, ami a dizájnt illeti. A maximális precizitással kidolgozott minimalista vonalak kiemelik a prémium minőséget.