Új és használt kávégépek – a tökéletes mindennapokért

A kávézás az ember történelme során mindig központi szerepet játszott. A kávé az egyetlen jótékony élvezeti cikk, amelyre legalább annyira szükségünk van, mint a mindennapi kenyérre. A kávéfőzés rituáléja szervesen hozzátartozik napi teendőink közé, éljünk bárhol a világon. Elmondhatjuk, a világon az európai ember főzi legváltozatosabban a kávét. Ami bennünket rabul ejt, az a kávéfőzés során kiáramló különleges illatanyag. A kávé illata megbabonáz, elvarázsol. Ezért nem mindegy milyen kávéfőzővel főzünk!

Jura kávégépek
Jura kávégép

JURA – a kávézás minősége

Nagy százalékban a kávégép milyensége, technológiája a titka az aromában gazdag, krémes, habos kávénak. Számít mindazoknak, akik a kávé illatára szeretnek ébredni, akiknek a vendégkör bővülése függ a minőségi kávéfőzéstől. Egy üzlet vendégei is elégedettebben távoznak, ha a kávé különleges.

A tökéletes kávé a legjobb marketing!

Ezért esett választásunk a Jura kávégép forgalmazására! A kávéfőzés tökéletességét nyújtja a nagy múltú svájci gyártó, akitől a minőséget készpénznek vehetjük! A Jura kávéfőző nem zsákbamacska. A gyártó felújított, használt kávéfőzői is egy új gép megbízhatóságával üzemelnek különösebb szervizelés nélkül. Ehhez szükséges, hogy olyan forgalmazótól vásároljunk, akinek szakértelme, kapcsolata, szerviz szolgáltatása, biztosított, hogy bármilyen kérdésben rendelkezésünkre álljon. A Jura választása nem korlátozódik csak a funkcionalitásra. Minden kávéfőző egyben egy művészi, megtervezett remekmű is. A pénzéért nem csak egy új vagy használt kávéfőzőt kap, hanem egyben a konyha, a munkahely vagy a kávézó innovatív díszét is.

Ne vásároljon általunk nem minősített weboldalról, mert:

  • a vásárlóval nincs személyes kontaktus, a kipróbálásra nincs lehetőség.
  • használt terméket vásárolni kockázatos, ha szakember nem vizsgálta meg.
  • kérdés, szerviz esetén nem mindig van kihez fordulni.
  • gyakori garanciális problémák merülnek fel az internet névtelenségébe burkolózó cégek részéről.
  • nincs alkatrészellátás.
  • a meghibásodás aránya sokkal nagyobb, ebben az esetben pedig az olcsó meglehet a végén sokkal drágább lesz.
  • egy balul sikerült vásárlás ronthatja a márkanév megbízhatóságát, ami  az általunk forgalmazott Jura kávéfőzőkben makulátlan.

jura-hasznalt-kavegepek
Jura használt kávégép garanciával

jura-uj-kavegepek
Jura kávégép garanciával
 Használt Jura kávégép  Új Jura kávégép

szolgáltatásaink:

  • Új és használt JURA kávégép teljes körű forgalmazása, garanciával
  • JURA alkatrészek, töltőanyagok illetve tisztítóanyagok forgalmazása
  • JURA kávégép javítása, szervizelése, bérbeadása Zala megyében és Budapesten

[message type=”info”]Bármilyen kérdése van a felújított Jura kávégépekkel kapcsolatban, kérem bátran forduljon hozzám bizalommal.[/message]

Válasszon bennünket!

Minden általunk eladott Jura kávégépet kitisztítva, zsírtalanítva, vízkőtelenítve, 6 hónap garanciával adunk át a vevőnek típustól függően. Fontos, hogy a kiválasztott jura kávégép tökéletes működése mellett, méltó dísze legyen konyhájának, irodájának, vendéglátó egységének, ezért igyekszünk olyan kávégépeket beszerezni, amelyek kifogástalan esztétikai állapotban vannak. Termékpalettánkon felújított, használt, frissen szervizelt és új JURA automata kávéfőzők találhatóak! [message type=”warning”] Az oldalon feltüntettet áraink forintban értendők, és nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót![/message]