2012. május 12-től kávégépeinket megtekinthetik és megvásárolhatják Budapesten a Kék Golyó utca 15/A szám alatt az Orczy Alkatrész Áruházban!

Üdvözlöm a Jura kávégépek weboldalán!

Tóth László vagyok, 2005 óta foglalkozom kávégépek szervizelésével, eladásával, 6 éve csak a svájci minőségi Jura kávégépekkel.

Bővült vállalkozásunk új JURA kávégépek és kiegészítők forgalmazásával, és használt Jura kávégépek bérbeadásával! Célom az, hogy minél több elégedett ügyfelem legyen, és az egész ország területén megismerjék a Jura kávégépek egyszerű kezelhetőségét, és minőségét.

Jura kávéfőző termelőeszközként

A Jura készülékei nem csak háztartási körülmények között bizonyítottak és bizonyítanak nap mint nap. Az olyan fél professzionális és professzionális elvárásoknak is megfelelnek, mint amilyet egy kávéforgalmazó cég kihelyezéses kávé-szerviz szolgáltatása támaszt.

Milyen szempontok alapján válasszunk automata kávégépet?

A legfontosabb, hogy otthoni használatra (konyhába), irodai használatra vagy vendéglátó egységbe szeretnénk gépet vásárolni. Az igénybevétel különböző fokozatai valamint az elvárt funkciók más-más kávégép típust követelnek meg a hosszú élettartamhoz.A választásnál az esztétikai szempont is döntő, hiszen a kávégép környezete meghatározza a kávégép méretét, színét.

Hogyan főzzünk finom kávét?

A lefőzött kávé minőségének egyik legmeghatározóbb szereplője a vásárolt szemes kávé minősége. A rossz minőségű, olcsó kávéból még a professzionális kávégépek sem képesek zamatos, krémes, kiváló minőségű kávét készíteni. De hiába vásároltuk meg az ízlésünknek megfelelő módon pirított minőségi szemes kávét, ha a kávégépünk őrlési finomsága, illetve az őrölt kávé mennyiségének beállítása nem szakszerűen történik. E kettő szabályozásával tudjuk a lefőtt kávé erősségét, zamatát befolyásolni.

Egy rosszul beállított daráló esetén gyenge minőségű, vizes kávét kapunk, így az élvezeti érték nagymértékben csökken.