JURA S8 Chrome

Nettó ár: 464559 Ft

ÁFA: 125431 Ft

Bruttó ár: 589990 Ft

Professzionális aromadaráló

12,2% * több aromával és az egész élettartam alatt folyamatosan magas minőséggel jellemzi a professzionális aromadarálót. A tökéletesített daráló eléri az optimális csiszolási görbét. Tehát: A finom részecskék nagyobb aránya garantálja, hogy az ízek tökéletesen kibontakozzanak.

* Professzionális Aroma Grinder a hagyományos csiszológépekhez képest

Sok örömteli pillanatot átélhet

A stílusos S8 a különlegességek teljes skáláját kínálja az eszpresszótól kezdve a latte macchiato-on át a minőségi színvonalig. Csak egy érintéssel a színes érintőképernyős kijelzőn, a 15 különféle specialitás egyike áramlik a csészébe. Ez számos kiemelkedő újításnak köszönhető. A professzionális aromadaráló most még pontosabb és kétszer olyan gyors, mégis megőrzi a kávébab minden finom aromáját. A pulzus extrakciós folyamat (P.E.P.®) biztosítja az optimális extrakciós időt rövid különlegességek számára, és ízrobbanást biztosít az eszpresszó és a ristretto számára. A tejjel és a tejhabdal ellátott trendkülönlegességek a finom hab technológiának köszönhetően tökéletesek.

Alaposan modern működési koncepció

Az integrált 4,3 hüvelykes, nagy felbontású színes érintőképernyős kijelző hihetetlenül egyszerűvé teszi a gép kezelését. Finom érintés az ujjával a képernyőn, és kedvenc italod beáramlik a csészébe. A szemet gyönyörködtető képernyővel rendelkező innovatív működési koncepció sikeres, mert annyira világos, egyszerű és modern. A grafika és az animációk az előkészítés minden lépését mutatják, végigvezetik a felhasználót a folyamaton. A koncepció célja, hogy segítsen megtalálni azt, amire gyorsan vágyik. Az egyéni beállítások néhány egyszerű lépésben programozhatók, így pillanatok alatt átnevezheti, áthelyezheti vagy másolhatja a termékeket.

A végső tejhab

A jellegzetes JURA kialakítás a legapróbb részletekig tükrözi a pontosságot és a minőséget. Az S8 új professzionális finomhabosítója a legjobb minőségű anyagokból készül, és lenyűgöző megjelenéssel és érzéssel rendelkezik. Kifejezetten tejből és tejhabból készült speciális kávék készítésére tervezték, és minden alkalommal a legjobb finom textúrájú habot készíti a tejeskávéból és más italokból. A grafika és a modern animációk a kijelzőn megkönnyítik a használatát, mint valaha.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Nagy választék, kompakt dizájn

Letisztult vonalaival a stílusos S-sorozat minőséget és precízséget sugároz. A prémium szegmens egyes elemeit ötvözi a kompakt készülékek előnyeivel és egy kis ízelítővel a GIGA-ból, a Jura csúcsmodelljéből. A választható kávékülönlegességek széles tárháza és a kimagasló minőség a csészében még a legnagyobb ínyencek elvárásait is kielégíti. A készülék kezelése egyszerű és intuitív. A JURA az S-sorozattal egy új szegmenst teremt a kávégépek piacán: a prémium középkategóriát.