JURA ENA 8 Touch (White)

Nettó ár: 330701 Ft

ÁFA: 89289 Ft

Bruttó ár: 419990 Ft

A kompakt, gyönyörű, teljesen automata kávégép megújult érintőképernyővel és mesterséges intelligenciával működik: a kijelző szó szerint ujjheggyel olvassa a kávé szerelmeseinek kívánságait. JURA ENA 8 Touch

Elfogyott

Kategória:

Leírás

JURA ENA 8 Touch – Kicsi, lenyűgöző, egyszerű – frissen őrölve, nem kapszulába zárva

Az új, felsőkategóriás, egycsészés kávégép: kicsi, egyszerű, lenyűgöző – nélkülözhetetlen minden kávérajongó és ínyenc számára. Az JURA ENA 8 lenyűgözi Önt a frissen őrölt kávéból készített kávéspecialitásokon keresztül. Az egy gombnyomással elérhető kávétermékek széles választékának köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy még a legínyencebbeknek is a megelégedettségükre szolgál majd.

Az JURA ENA 8 12 kiválasztott specialitással inspirálja, köztük a Cortado és a Caffè Barista trendtermékeket.  Az impulzus extrakciós folyamat (P.E.P.®) rövid ristretto vagy eszpresszóval fokozza az aromát. A finom habtechnika légies tejhabot biztosít a cappuccino és többi tejes termék számára.

Házak között kanyargó, pulzáló utak. A városi élet nyüzsgése. Kávézók, butikok. Számtalan neon világítja be az éjszakai égboltot. Az irodai világítás mesterséges fénye. Fény és árnyék. Világos és sötét. Fekete és fehér. Ez a nemzetközi metropoliszok világa és az JURA ENA 8 színvilága a Metropolitan Black-ben.

Tökéletes minőségű Espresso és Ristretto a JURA csúcstechnológiának és a (P.E.P.®), főzőegységnek köszönhetően.

Kis méretű

Mindössze 27,1 cm széles, 32,3 cm magas és 44,5 cm mélységű – ez az egycsészés kávégép a legtöbb helyen könnyen elhelyezhető.

Lenyűgöző

A design egy meghatározó eleme a lekerekített víztartály, melynek mintázatát a kristály üvegkancsó inspirálta.

Egyszerű

Köszönhetően az elülső 2,8”-os érintőképernyős kijelzőnek hihetetlenül egyszerű a készülék kezelése.

Frissen őrölve, nem kapszulába zárva

Tíz különböző kávéspecialitás érhető el egyetlen gombnyomással. A VC kompakt főzőegység biztosítja, hogy mindig a legjobb minőségű végeredmény kerüljön a csészéjébe. A Pulse Extraction Process (P.E.P.®) a rövid eszpresszó, és ristretto kiváló aromájáért felel. A finomhab technológiával pehelykönnyű tejhab készíthető a cappuccinokhoz és más tejes kávéspecialitásokhoz.