JURA A1 White

188969 Ft + ÁFA

JURA A1 – Kompakt elegancia kis helyen

Erőteljes formák, elegancia, egyszerűség és kifogástalan kávé, ráadásul kis helyen. Ez az A1-es készülék jellemzői röviden.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Leírás

Legújabb technológiai újítások (P.E.P.®) a tökéletes minőségű kávéért

A legújabb típusú AromaG3 őrlőfej az eddiginél is kétszer gyorsabb őrlést tesz lehetővé, így friss, aromagazdag kávé készíthető a készülékkel. A Puls Extraktion Process-nek(P.E.P.®) köszönhetően a forró víz rövidebb időközönként folyik át a darált kávén, így lesz friss és tökéletes aromájú minden a Ristretto és Espresso, ráadásul a ledarálandó kávébab mennyisége 6 és 10 gramm között állítható, így  szabályozható a kávé erőssége is. A tökéletes technológiák kombinációjának köszönhetjük, hogy kiváló minőségű kávé kerül a csészénkbe.

 

Az eddiginél kétszer gyorsabb Aroma G3 őrlőfej az aromadús kávéért

A JURA mérnökök folyamatosan dolgoznak az őrlési idő redukálásán és az őrlési finomság tökéletesítésén. A legújabb, AromaG3 őrlőfej köszönhetően az eddiginél kétszer gyorsabb és finomabb őrlést eredményez.

 

Kávé – bonyodalmak nélkül, egyetlen gombnyomásra

A minimalizált JURA kezelőfelületnek köszönhetően, egyetlen gombnyomás teljesíti kávéigényét. Kétféle kávéerősség választható, attól függően, hogy erősebb vagy gyengébb kávét szeretnénk fogyasztani. Az energiatakarékosság jegyében beprogramozott idő után a készülék automatikusan kikapcsol.

Kompakt és letisztult

Az A1-es egycsészés kávégép ideális választás azoknak, akik szeretik a jó kávét és a letisztult megjelenést a konyhában. Könnyen kezelhető, jól kialakított készülék, amely kevés helyet foglal el a konyhában. A kávézás gondolatától az elkészülésig végig vezet bennünket a modern Touch panel, az eredmény a tökéletes minőségű kávé.